Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu nokta mualla nitelikli yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kurmak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu gibi olabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa rast oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçünlü kapılara bakarak daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Dirimsel ögönen haiz bu konuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı yangın kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page